Övrigt

50 Cent sponsrar svenska landslaget

Foto: Pressbild SvFF

Svenska Fotbollsförbundet har gått ut med ett pressmeddelande om att ett samarbete har inletts med 50 Cent:s företag SMS Audio som säljer hörlurar.

Blågula supportrar kan i landslagets officiella webbshop hos Intersport nu köpa en specialdesignad blågul variant av hörluren STREET för 1799 kr. Hörlurarna som kallas Street by 50 On-Ear SvFF Limited Edition finns tillgängliga från och med 7 oktober 2013.

– Ljudet i de nya hörlurarna är helt fantastiskt och dessutom är de riktigt snygga. Musik såväl som fotboll handlar om passion och det här känns som en klockren produkt för alla fotbollsälskare. Vi vet att de nya hörlurarna är mycket uppskattade av våra landslagsspelare och vi hoppas att de kommer gillas lika mycket av våra supportrar, säger Marcus Allbäck, Players Manager för herrlandslaget.

Curtis “50 Cent” Jackson, VD för bolaget SMS Audio tycker om att under den närmaste tiden få se sina skapelser på våra landslagsspelare:

– Jag har länge letat efter ett par hörlurar som inte bara levererar bra ljudkvalitet, utan som även är hållbara och bekväma. Det är därför vi skapat STREET by 50 On-Ear. Det är “coolt” att se det svenska fotbollslandslaget omfamna hörlurarna. Jag ser fram emot att följa laget på deras resa mot VM i Brasilien 2014.

Produktfakta

sms_audio_svff_2

Professionellt kalibrerade 40 mm högtalarelement
Professionellt studioljud och mjuka öronkuddar
Snygg design i SvFF:s färger med logo
Förstärkt bas och passiv brusreducering
Avtagbar kabel med mikrofon
Levereras med hård förvaringsväska

sms_audio_svff

[via:http://www.resume.se/nyheter/reklam/2013/10/07/50-cent-bakom-landslagets-nya-horlurar “Resumé”]
[source:http://svenskfotboll.se/landslag/arkiv/landslag/2013/10/landslagets-nya-horlurar “SvFF”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!