by • 10 februari, 2010 • NyheterComments (3)435

65 foton Apples hem

Maximac har uppmärksammat att den amerikanska Mac-bloggen TUAW har varit på besök hos Apples huvudkontor i Cupertino. Detta består utav en sex huvudbyggnader och skapar ett campus runt vägen Infinite Road. Därifrån har de tagit ett gäng härliga bilder.

Campuset blev klart 1993 men på senare tid har det blivit allt uppenbart att de inte räcker till och därför kommer man bygga ett komplement en bit bort. 2007 stod Steve Jobs upp inför Cupertinos kommunledning och förklarade varför man ville göra just så.

Apples campus är det enda stället på jorden där Apple officiellt säljer produkter så som t-shirts, muggar och pins med sin logotyp. Detta på The Company Store.

 • Snyggt. Du fick till det där med The Company Store bättre än vad jag förmådde. Brottades med det ett tag eftersom det var den mest intressanta grejen med bildserien. Det vore intressant att gräva lite mer i hur det går med nybygget.

 • Borna

  Var där nu under Januari, köpte en t-shirt och lite annat smaskigt! Väldigt väldigt avslappnande, nästan helt otroligt. Lungt och skönt, sen så kan man ta en pizza på Bj’s med diet coke :)))

  Får återkomma med bilder såfall senare.

 • Ken Burns Effect

  Infinite Loop!

  Såsom på bilden…