by • 28 oktober, 2010 • NyheterComments (2)414

Aluminiumplatta gör Magic Trackpad och Wireless Keyboard till en enhet

keyboard_platform

Från BulletTrain kommer Express Aluminum Keyboard Platform som är en platta i aluminium som samlar Apple Wireless Keyboard och Magic Trackpad till en enda enhet. Kanske kan vara något som blir än mer aktuellt i Mac OS X Lion men som faktiskt redan idag verkar lockande tycker jag.

Vore ganska skönt att slippa sträcka sig efter musen och ha fingrarna kvar på tangentbordet. Express kostar $99 i USA och internationella beställningar är på gång och de verkar ha fått en riktigt bra mottagande då de skriver att efterfrågan är väldigt väldigt hög.

Vad som dock vore mer lockande vore om Apple själva släppte en lösning själva för detta så man slipper köpa enheterna separat samt denna platta. Då skulle nog designen bli lite bättre och men så länge får ni hålla till godo med denna.

  • Henrik Eriksson

    Jag har fastnat för lösningen med en Magic Mouse till höger om tangentbordet och en Magic Trackpad till vänster om tangentbordet. Eftersom jag är vänsterhänt har jag inga problem att jobba med Magic Trackpad med vänster hand och mus har jag lärt mig med höger hand. Variation förnöjer!

  • Bjarne Bülow

    Den där träplattan som nämndes för någtra veckor sen verkar mycket häftigare. Vet någon om den går att köpa i Sverige?