Övrigt

Amazon lanserar Kindle Unlimited för bokmalar

När vi idag är vana vid att kunna lyssna på hur mycket musik vi vill och titta på så många filmer vi orkar genom tjänster som Spotify och Netflix, så är det kanske inte så förvånande att det slutligen dyker upp en liknande tjänst för e-böcker.

Amazon lanserade precis sin nya tjänst, Kinde Unlimited, som innefattar just detta.

För $9.99 i månaden så får du tillgång till över 600 000 böcker, både som e-och ljud-bok, vilket du kan läsa på alla enheter som stöds av Amazon Kindle idag. För närvarande är tjänsten enbart tillgänglig i USA, men för er som har tur att bo där så kan ni redan nu prova på det hela gratis i 30 dagar.

För den som läser mycket böcker (vilket väl alla gör?) så är detta ett fantastiskt bra erbjudande.

Samtidigt väntar vi fortfarande på att Amazon ska börja sälja svenska böcker. Trots att de redan har ett avtal med svenska Bokrondellen för att sälja svenska böcker så har inget nytt hänt. Huruvida det beror på problemen med att få tillgång till den svenska domänen amazon.se eller om det beror på något annat kvarstår att se. Som den bokslukare jag är så väntar jag med spänning på en europeisk lansering av Kindle Unlimited samt en bättre tillgång på svenska böcker.

[related]Relaterat[/related][display-posts tag=”amazon” image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!