Övrigt

Apple bekräftar att Apple Watch har 8 GB i lagringsutrymme

Enligt 9to5Mac har Apple nu bekräftat att Apple Watch, oavsett modell, har 8 GB i lagringsutrymme för bilder, musik och appar. Det finns dock en del begränsningar hur utrymmet får användas. Du kommer kunna lagra max 2 GB musik och 75 MB med bilder.

Den lokalt lagrade musiken och bilderna kan sedan spelas upp och tittas på helt oberoende om du har din iPhone nära eller inte. Vad som lagras på klockan sköts av den nya appen som kom i iOS 8.2 och som heter just Apple Watch. Du kommer alltså kunna lagra ungefär 200 låtar och 100 bilder. Bilder som synkas över minskas automatiskt i upplösning för att ta mindre plats.

Resterande lagringsutrymme i klockan används av operativsystemet och cachade filer för dina appar. Själva apparna ligger dock nu till största delen i din iPhone. Men när det senare under året blir möjligt för utvecklare att skapa riktiga appar som helt körs i Apple Watch kommer dessa att behöva ta del av det utrymme som återstår.

[via: http://9to5mac.com/2015/03/10/apple-watch-includes-8-gb-of-storage-allows-2-gb-of-music-storage-and-75-mb-of-photos/ “9to5Mac”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!