Övrigt

Moderedaktörer inbjudna till Apples event

Ytterligare en ledtråd till vad Apples event på tisdag faktiskt kommer att innehåll har uppenbarat sig. Enligt Reuters har Apple de senaste dagarna börjat bjuda in mode-redaktörer från större modepublikationer och bloggar, bland annat från Marie Claire och Fashionista.

Sedan tidigare har det från flera källor oberoende av varandra framkommit att en så kallad “wearable”-produkt kommer att presenteras på tisdag, även om samma källor uppger att försäljningen av produkten inte kommer att komma igång förrän tidigt nästa år. Att Apple nu också bjuder in journalister från modebranschen är ytterligare ett tecken på att iWatch, eller vad denna pryl nu kan tänkas ha döpts till, verkligen kan komma att visas upp.

De senaste åren har Apple likt ett flertal andra teknikjättar storsatsat för att få in en fot i modevärlden. Det mest påtagliga tillvägagångssättet från Apples sida är rekryteringar från modebranchen. Ett flertal nyckelpersoner från företag som Burberry, Yves Saint Laurent och Tag Heuer.

Se fler konceptbilder från Martin Hajek i galleriet:

[source:http://www.reuters.com/article/2014/09/06/apple-fashion-smartwatch-idINKBN0H10AJ20140906 “Reuters”]

[related]Relaterat[/related][display-posts tag=”rykte+apple” image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!