by • 3 juni, 2015 • NyheterComments (2)646

Apple förbereder Moscone West inför WWDC 2015

Apple har börjat dekorera Moscone West i San Francisco där World Wide Developers Conference 2015 (WWDC 15) kommer hållas 8-12 juni. Årets paroll är The Epicenter of Change och vi kommer med all sannolikhet se vad som är på gång för iOS 9 och OS X 10.11 samt en del om Homekit.

WWDC 2015 Hero

Det finns också många indikationer på att en fjärde generation av Apple TV är på gång. Själva presentationen på måndagskvällen klockan 19.00 svensk tid kan dessutom ses via andra och tredje generationens Apple TV.

  • pressplayontape

    Alltså, det brukar ju alltid spekuleras om inbjudan och vad som kan tänkas dölja sig i den. Har det förekommit några spekulationer runt det? I den här känns det ju uppenbart tydligt att det komne handla om AppleTV och hur den kommer fungera som ett nav för Homekit. Men de runda cirklarna? Kan man tänka sig att det kommer någon form av puck med skärm att styra homekit med i olika rum och som funkar ungefär som ?Watch? Alla i ett hushåll går ju inte runt med telefonerna/klockorna hela tiden. Det hade tex varit supersnyggt att man bara sätter den på väggen och kan vrida den som Digital crown (och som en vanlig dimmer) för att sköta ljuset. Tryck in den en gång så sköter du istället volymen för de högtalare som är i rummet. Som Nesttermostaten fast med fler funktioner, typ.

  • Kl 19 ok, men vilken av dagarna? Den första? [Edit. Hoppla, måndagskvällen står det ju, sorry. Det är 8 juni, ja.]