Övrigt

Apple kommer släppa video redan under WWDC

wwdc_2013

Förra året sålde biljetterna till WWDC slut på bara ett par timmar (2011 var det runt tio timmar) och många utvecklare som ville vara på plats låg och sov när biljetterna utan förvarning släpptes. För att hantera detta dock angenäma problem meddelade idag Apple en dag i förväg när biljetterna ska släppas. De släpps imorgon kväll 19.00 svensk tid om du missat detta.

Det kommer dock inte lösa problemet med att biljetterna också i år kommer säljas slut och många utvecklare kommer därför inte kunna resa till San Francisco i juni. En mildrande omständighet är att Apple redan under konferensen kommer släppa videofilmer av de många sessioner som de har med utvecklare under dessa fem dagar.

    Presentation Videos
    Can’t make it to WWDC? We’ll be posting videos of all our sessions during the conference, so Registered Apple Developers can take advantage of great WWDC content.

Tidigare år har man fått vänta på dessa videoupptagningar veckor eller månader efter att WWDC avslutats. En tröst för registrerade utvecklare alltså som på distans kan hålla sig i det närmaste lika uppdaterade med nyheterna i iOS och OS X som de som är på plats.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!