by • 6 augusti, 2015 • NyheterComments (2)997

Apple släpper nya betaversioner av iOS 9 och watchOS 2

Under kvällen har Apple pushat ut nya testversioner av watchOS och iOS 9 till såväl utvecklare och vanliga betatestare. Utvecklare kan uppdatera till iOS Beta 5 medan du som har den publika betaversionen nu kan uppdatera till Beta 3. För de förstnämnda finns också watchOS 2 beta 5 tillgänglig.

Bland de nyheter som snabba användare hittills hittat är förutom förbättrad stabilitet och färre buggar ett gäng nya bakgrundsbilder, nya nakna ikoner för shift-, diktering- och sudd-tangenterna samt bättre stöd för Apple Music i CarPlay-läge.

En annan nyhet är att Apple lagt till en inställning som gör att din enhet automatiskt växlar från WiFi till mobildataanslutningen om WiFi-uppkopplingens hastighet är eller blir undermålig.

iOS9Keyboard

Upptäcks några större nyheter eller förändringar uppdaterar vi med den informationen i denna artikel.

Du som redan har iOS 9 Beta 1 eller 2 installerad hittar uppdateringen till Beta 3 om vanligt under Inställningar > Allmänt > Programuppdatering. Du som är intresserad av att testa iOS 9 Beta kan anmäla ditt intresse hos Apple.

[line]

Läs mer om iOS 9:

  • Jon

    ”Slutligen har Apple lagt till en inställning som gör att din enhet automatiskt börjar använda mobildataanslutningen om WiFi-hastigheten uppfattas som för dålig.”

    ÄNTLIGEN

  • Anton

    De 5C-färgade bakgrunderna finns inte kvar. Alltså som skulle matcha färgen på telefonen. Nu finns bara vit, grå och svart. Man kan ju undra vad det betyder…