Övrigt

Apple strömmar kvällens event live

Apple-TV-event

Uppdatering: Video från eventet finns nu att se i efterhand.

En intressant, ny ikon på Apple TV har sedan imorse börjat dyka upp – Apple Events. Apple kommer alltså strömma kvällens event live direkt via Apple TV. Ikonen har samma design som Apples inbjudan till kvällens event, och väl inne visas inbjudningskortet och information om vilken tid liveströmmen startar. Du kommer här även åt äldre Apple-tillställningar.

ipad_mini_event_stream_2

Apple har tidigare valt att strömma presentationer live, men det var ett tag sedan nu. Senast var det under Back to the Mac-eventet för två år sedan när bland annat OS X 10.7 Lion lanserades.

Om detta är för alla Apple TV-användare världen över eller endast för amerikaner är ännu oklart, säg gärna till om du får upp ikonen i din Apple TV här i Sverige. Det är också oklart ifall detta är en exklusiv visning endast via Apple TV eller om Apple kommer erbjuda visning även på Apple.com.

Uppdatering: Vi har nu fått information att detta lyckligtvis inte är America-only, även vi utanför Apples hemland får ta del av videoströmmen. För dig som inte har Apple TV går det också att se live-strömmen direkt på Apples webbsida.

Eventet börjar klockan 19.00 svensk tid.

VIA: MACRUMORS
Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!