by • 28 september, 2008 • NyheterComments (1)220

Apple TV rör på sig

Sajten TUAW (The Unofficial Apple Weblog) skrev under gårdagen att de fått ett mejl från en återförsäljare av Apples produkter. Denna person påstod att Apple sagt till dem att plocka ner alla planscher med reklam och all litteratur om Apple TV, och att de sedan skulle förstöra allt innan den trettionde september. Genast började det spekuleras kring huruvida en ersättare till Apple TV kan vara på väg. 

 

Dock visade det sig att det helt enkelt kan vara licenserna för bildmaterialet i litteraturen och på planscherna som tagit slut. 

 

Men på sistone har det ryktats om en ny Apple-enhet, som just nu kallas “The Brick”. Detta tror många ska vara en slags hybrid mellan Mac Mini och Apple TV. Upp till bevis lär det bli senare i oktober då Apple påstås hålla ännu ett “special event”. 

  • Anton Silver

    Jag förstår inte alla rykten om just namnet, ”The Brick”. För det är just så alla säger att apple skulle kalla produkten. Det finns ingen möjlighet att apple skulle få för sig att döpa en produkt till något som drar referenser till ord som Stor, Klumpig, Värdelös Tegelsten.

    I övrigt förstår man att ATV säljer kasst i Europa pga brist på, tja, allt filmmaterial. Självklart handlar det om avtal hit och dit, men det kommer väl knappast bli en hit innan allt material släpps fritt. Precis som Peter sa förra veckan är det enda som kan rädda filmbranchen att ge folk möjligheten att få tag i filmer och serier, istället skjuter de sig i foten gång på gång tillsammans med musikbranchen. Trist.