by • 9 januari, 2016 • NyheterComments (2)742

Apple utvecklar tillsammans med Beats nya helt trådlösa hörlurar

Tillsammans med Beats som Apple köpte 2014 tar de nu enligt uppgifter till Mark Gurman på 9to5Mac fram nya helt trådlösa EarBuds. Helt trådlösa på det sättet att det inte finns någon kabelanslutning ens mellan höger och vänster örsnäcka, tillsammans med att de använder Bluetooth. Konceptet för hörlurarna sägs likna Motorola Hint som du ser på bilden ovan.

Hörlurarna ska kunna användas tillsammans med Siri och även för telefonsamtal. Dessa hörlurar tros bli ett premiumalternativ till de EarPods som följer med när du köper en iPhone. I och med att iPhone 7 som väntas till hösten ryktas komma utan den traditionella 3,5 millimeters-kontakten låter detta som ett intressant alternativ för den som vill vara helt trådlös.

Källa: 9to5Mac

  • Nigel

    Det låter ju fantastiskt, men hur sjutton ska man kunna hålla reda på dem? Jag har redan lyckats tappat bort tre par trådbunda earbuds.

  • Det ska bli ruskigt spännande att se nästa generation av Beats-lurar nu när det ryktas om att 3,5mm-kontakten är på väg bort och det istället blir Lightning och bluetooth.