by • 20 april, 2010 • NyheterComments (3)193

Apple vill ha tillbaka sin telefon

500x_applelegaltogizmodo

Under gårdagen skickade Apple ett vänligt men bestämt mail till Gizmodo och bad om att få tillbaka sin borttappade iPhone-prototyp. Kan detta spä på ryktena om att denna design är aktuell för framtiden? Det visar ju i alla fall på att det faktiskt är en iPhone som Apple tappat bort och inte en som någon gjort av en gammal Sony Ericsson i sitt garage.

  • antonsilver

    Jag har så svårt att tro att man tappar en telefon på ett café, speciellt en jätte viktig prototyp som bara några få medarbetare får använda i det vilda. Detta känns mer som en plantering från apples sida, för att se hur marknaden reagerar på designen och kameran. Har folk nu dessa förväntningar och apple gör något ännu bättre vid själva releasen så finns det en viss aktiekurs som kan stiga än mer… Eller vad tror ni?
    Jag har så klart ingen aning…Det kanske bara är slarv.

  • Daniel Hedlund

    antonsilver: De var på en bar, men tror knappast de är medvetet. iPhone’n hade ju ett fodral som gjorde att den såg ut som som en 3GS, tanken var att ingen skulle se att de var en ny iPhone. Förvörigt tror jag inte den blev tappad, dom flesta i den mer seriösa Mac värden aka inte Gizmodo och Engadget tror att den blev stulen av snubben som hade den.

  • Pingback: Steve Jobso skickar ett svar till Gizmodo. « AppTV.se()