by • 19 februari, 2015 • NyheterComments (1)602

Apple Watch på omslaget till amerikansk stilmagasin för kvinnor

Apple Watch har tidigare varit på omslaget på kinesiska Vogue och nu kommer den också pryda omslaget på marsutgåvan av det amerikanska magasinet SELF som riktar sig till kvinnor och handlar om hälsa, wellness, skönhet och stil.

Fotomodellen på omslaget är sydafrikanska Candice Swanepoel som bland annat har 4,7 miljoner följare på Instagram och modellen av Apple Watch är sportmodellen med vitt armband. Men det är nog en av de slappast hållna vänsterarmar jag sett på ett foto och klockans skärm ska enligt uppgifter slockna direkt man inte håller upp den mot ansiktet.

Via: 9to5Mac
Källa: Self

  • TianZhu

    Vilken härlig observation. Hon har alltså den mest slappande vänsterarm i modevärlden! Mode/fashion/modellfoto kanske inte är din grej? :)

    En sak får mig at ät verkligen inte vilja ha en Apple watch.

    ”Förutom den generella produktiviteten som enheten erbjuder, fokuserar vi på hälsoaspekterna: Med hjälp av en accelerometer, inbyggd pulsmätare, GPS och Wifi från din Iphone ges en heltäckande bild av dina dagliga aktiviteter; följaktligen mäts tre separata aspekter av rörelse: brända kalorier, rask aktivitet och hur ofta du stå upp under dagen.”

    Just delen att behöva ha med sin telefon vid träning. Jag tycker att det är fel av Apple att kalla det fitness överhuvudtaget, och sport för den delen. Motionsklocka kanske? Powerwalkklocka? Inte lär man ha den när man tränar iaf.