by • 10 september, 2015 • NyheterComments (0)1836

Apple Watch Sport kommer i guld och roséguld samt nya armband presenteras

Även om det som väntat inte kom någon helt ny modell av Apple Watch så var det inte tomt på nyheter runt klockan. Nu kan du som vill ha en klocka i guld eller roséguld köpa den billigare Apple Watch Sport. Visserligen är det inte äkta guld utan anodiserad aluminum men betydligt snällare mot plånboken.

apple_watch_news

Apple presenterade också i samarbete med Hermès flera nya specialversioner av Apple Watch med en mängd riktigt snygga armband. Dessa versioner får dessutom en klassisk urtavla som matchar Apple Watch Hermès.

apple_watch_hermes2

Läs mer om samarbetet hos Apple och Hermès.

apple_watch_bands

Det har även presenterats flera nya färger av sportarmbandet. Bland att ett i samarbete med Product Red där förtjänsten går till bekämpandet av AIDS. Det också numera att köpa det svarta länkarmbandet i efterhand.

Se alla armband för Apple Watch.

watchos_2

Sist men inte minst så släpps watchOS 2 tillsammans med iOS 9 den 16 september med nyheter som nya urtavlor, anpassade komplikationer och främst att appar nu kan köras native direkt på Apple Watch.

Utvecklare får också tillgång till klockans sensorer för att skapa mer avancerade appar. Klockan kan i och med watchOS 2 också fungera som en smidig väckarklocka när den ligger på sidan samtidigt som den laddas.

Läs mer om watchOS 2.