by • 4 maj, 2009 • NyheterComments (6)802

Apples In-Ear-hörlurar fyra månader senare

Apple In-ear take 2

Jag recenserade Apples nya In-Ear-hörlurar i början av året och gav dem då en fyra. Just hörlurar används så mycket och många har en tendens att ge upp efter relativt kort tid och därför vill jag här med ge mina synpunkter så här några månader senare.

Faktum är att det mesta av berömmet kvarstår, micen är fortfarande bäst av dem alla, till och med bättre än MM-50 och ljudet är det fortfarande inget fel på. Det enda som ställer till bekymmer är det faktum att det är rent fysiskt ganska trångt mellan ytterkanten av öronplopparna och skyddet för membranet, vilket gör att det relativt lätt fylls igen av det som vi alla har naturligt i öronen. Ett problem som MM-50 sällan lider av. Membranskydden sätts också igen alldeles för enkelt och måste rengöras ofta annars så försvinner ljudet helt.

Men bortsätt från det så håller de fortfarande hög klass och huruvida du bör köpa MM-50 eller Apple In-Ear är helt och hållet upp till egen smak, och möjligen hur rena öron du har.

Läs original-recensionen

Reklam: Köp Apple In-Ear-hörlurar hos Kullander.se

 • Krichan W

  Mina hölurar slutade fungera efter 6vekor.
  När jag var i min butik i Göteborg för byte ville det inte skriva på att byte var genomförts.
  Första gången jag blev så illa bemött där.

 • Pontus

  Hörlurar går under Apples egen garanti. Det fixas lätt på några minuter på apple hemsida. https://selfsolve.apple.com Mina lurar som följde med iPhone gick sönder och då gick jag här igenom och fick nya lurar dagen efter med UPS och fick ett kuvert att skicka tillbaks mina söndriga med. Skickar man inte tillbaks dem får man pröjsa typ 190 spänn.

 • Christer

  Jag köpte dessa lurar i mitten av mars och är fortfarande mycket nöjd. Jag har inte rengjort dem än, så antingen har jag inte använt dem tillräckligt mycket eller så rengör jag öronen noggrant. Det enda som är synd är att det inte fungerar att justera ljudet när man använder dem till en iPhone.

  VILKET LYFT HEMSIDAN GJORT! KANOON. Verkligen i min smak.

  Undrar bara en annan sak. Om jag vill starta en ny kommentar som inte har någon anknytning till någon artikel, hur gör jag då?

 • Jag köpte nyss ett par Apple In-Ear och är nöjd. Men sladden är otroligt kort. Att ta iPoden eller iPhonen i fickan och ha hörlurarna i (och låta allt gå bakom nacken) är i svåraste laget- och jag är jättekort.
  Att en av sidorna inte är längre är också konstigt, de ska kanske inte ens gå bakom nacken?

 • Ted

  Vad är det för typ av sladd på dessa? Gillar inte sladden som är till iphone, den är mer av gummi och ”oböjlig” (går inte att rulla ihop) den gamla sorten till ipod var mer ”sladdrig” kanske och mycket mer medgörlig…

 • @Ted: De är något annorlunda, mindre slingriga så att säga.