by • 13 september, 2010 • NyheterComments (4)232

Bara gratis iPhone 4-fodral till de som verkligen behöver det

BumperTill och med sista september har alla som köpt en iPhone 4 rätt till ett kostnadsfritt fodral. Tidigare gick det rykten om att man skulle hinna ställa om produktionen till detta datum. Nu visar det sig att den enda ändringen som görs är att de som verkligen behöver ett får det efter detta datumet.

We now know that the iPhone 4 antenna attenuation issue is even smaller than we originally thought,” the company said on its website on Friday. “A small percentage of iPhone 4 users need a case, and we want to continue providing them a Bumper case for free. For everyone else, we are discontinuing the free case program on all iPhone 4s sold after September 30, 2010.

Så om du köper en iPhone 4 efter 30 september och verkligen har problem med mottagningen efter det så skall du ringa Apple Care på 0771-199519 och berätta det.

Har du redan en iPhone 4 men inte beställt ditt kostnadsfria fodral så gör du det via App Store.

 • CJE

  Köper man en mobil för 6 000 eler 7 000 kronor så är det ju inte så jävla dyrt med ett fodral för 200 kronor extra om man nu skulle missa gratiserbjudandet..

  BYOB = Bring your own bumper :)

 • Jessica Hanmeier

  Jag skulle lägga 200 spänn på en färgad bumper om Apple behagade sälja en till mig… ¬_¬

 • blamesen

  Hur blir det om man har beställt luren nu men inte får den fören om 4 veckor? Gratis är gott :)

 • Erikmaccan

  Platser med bra täckning märks inte detta problem men är du någonstans då täckningen är svag är det mycket enkelt att upprepa det fenomen som visats på videor på nätet. Det är lite skrämmande att Apple faktiskt förnekar att detta skulle vara ett problem.

  Min Iphone 4 fick jag 1 vecka efter releasen och den har i många lägen bättre signalstyrka än min gamla 3G men det går som sagt att sätta fingret fel.