by • 21 oktober, 2008 • NyheterComments (4)318

Blizzards nästa MMORPG har inget med World of Warcraft att göra

Det är sedan tidigare känt att Blizzard håller på att anställa folk för att göra ett ”nextgen MMORPG”. I en intervju med Wired.com avslöjar Mike Morhaime, Blizzards VD, att det inte har någonting med World of Warcraft att göra.

I samma intervju förklarar han varför det är viktigt för Blizzard att stödja Mac-plattformen. Blizzard har ju trots allt sedan urminnes tider släppt sina spel både på Mac och PC samtidigt och till och med på samma skivor.

Wired.com

 • Pierre

  Jag gissar på ett Starcraft i MMORPG eller varför inte ett Diablo? Detta kan nästan verka självklart.

 • Peter Esse

  Nästan :) Å andra sidan kan det ju vara något helt nytt. Jag menar vad har de täckt in? Fantasy, Fantasy skräck, Sci-fi vad blir nästa Sci-fi-skräck? :)

 • Pierre

  Jo, det är klart. Men de tidigare spelen har en såpass genomtänkt ”Lore”, så det skulle kanske behövas några föregångare till ännu ett MMORPG för att inte försöka klämma in allt i ett och samma paket.

  Förresten, när kommer avsnitt 13 av macradion ut? En kul grej skulle vara om ni diskuterade spel till mac i en del av ett avsnitt. Tack för ett bra program!

 • Felix Thalén

  Det intressanta med ett ”StarCraft MMORPG” skulle vara de tre raserna, skulle det vara tre olika faktioner också? Men jag har svårt att se StarCraft som ett MMORPG, skulle det inte vara lite konstigt att spela som en Zergling eller Hydralisk? Hursomhelst så skulle ett rollspel som liknar Ghost, uppskattat.