Övrigt

Camera+ 5 för iPhone introducerar The Lab

Camera+ som är en av de bästa foto och redigerings-apparna för iOS uppdaterades idag till version 5. Uppdateringen är dessutom gratis för de som köpt appen sedan tidigare och innehåller en hel den nyheter.

Den som utvecklarna främst vill marknadsföra är The Lab som är en förbättring av foto-redigeringen som även tidigare var riktigt bra. Den innehåller både nya funktioner och förbättringar i gränssnittet som effektiviserar arbetet med att redigera bilder. En specialfunktion är att skapa bakgrundsbilder för iOS 7.

camera_plus_5_the_lab

Bland verktygen i The Lab finns bland annat Klarhet, Upprätning, Nyans, Duplex, Mjukt fokus, Filmkorn, Skärpning, Oskärpa, Förgmättnad, Färgtemperatur, Exponering, Ljushet, Kontrast, Högdagrar, Skuggor och Vinjettering med mera. Med andra ord så är det om inte ett komplett digitalt fotolab i alla fall nära.

camera_plus_5_dump

Tap tap tap har humor vilket brukar framgå i deras beskrivningar i uppdateringarna men denna gång verkar det som någon utvecklare blivit aningen frustrerad då en av bilderna från deras hemsida angående denna version kort och gott heter ThisShotWasAFuckingBitch.png.

En uppdaterad version av Camera+ för iPad kommer också snart släppas och då få samma funktioner som den nu uppdaterade versionen för iPhone.

Camera+ 5 för iPhone kostar 15 kronor i App Store.

[source: http://taptaptap.com/blog/introducing-cameraplus-5-featuring-the-lab/ “tap tap tap blog”]

[related]Mer om Camera+[/related]
[display-posts id=”79188, 55925, 71735″ image_size=”thumbnail” orderby=”date”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!