Övrigt

Camera+ uppdaterad med “Operation ÜberCam”

iPhone_5_liggande_cam_plus

I en stor uppdatering till Camera+ kallad “Operation ÜberCam” får vi flera riktigt bra funktioner till vad som av många med kallar den bästa foto-appen till iPhone och också iPad. Några av nyheterna gås igenom nedan.

Front-blixt

Nu kan du ta kort av dig själv i mörker. Som bekant finns ingen blixt på framsidan av din iPhone men Camera+ trixar till det genom att höja ljusstyrkan och visa en helt vit skärm. Fungerar bättre än inget är betyget.

Horisontlinje

Problemen med sneda fotografier ska bli ett minne blott med horisontlinje. Den vita linjen i mitten i bilden ovan som där är helt rak. Minimalt och gör sitt jobb utan att störa. Aktiveras i inställningarna.

Realtidsexponering & iPhone 5

Med denna funktion som också aktiveras i inställningarna sker två saker. Dels visas bland annat ISO och slutartid men du får även en korrent förhandsvisning på iPhone 5 som visar hela bilden som den kommer att tas. Borta är överraskningarna med objekt som inte syntes förr i förhandsvisningen men som dök upp när man sedan tittade på bilden.

Sammantaget så tar Camera+ ännu ett steg och befäster sin ställning som den bästa foto-appen. Just nu säljs dessutom Camera+ till iPad, som vi skrivit om tidigare, till reapris.

Camera+ till iPad

Camera+ for iPad - tap tap tap

Camera+ till iPhone

Camera+ - tap tap tap

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!