by • 26 november, 2014 • NyheterComments (3)443

Civilization: Beyond Earth finns nu i Mac App Store

Idag släpptes Sid Meier’s senaste strategispel Civilization: Beyond Earth i Mac App Store och du är endel i en expedition att hitta ett nytt hem bortom jorden och skapa en ny civilisation. Till en början är spelet bara för en spelare men det ska gå att spela flera i en framtida version.

Explore and colonize an alien planet, research new technologies, amass mighty armies, build incredible Wonders and shape the face of your new world. As you embark on your journey you must make critical decisions. From your choice of sponsor and the make-up of your colony, to the ultimate path you choose for your civilization, every decision opens up new possibilities.

Civilization: Beyond Earth kostar 275 kronor i Mac App Store just nu och det är 25 procent lägre än vad det kommer kosta i framtiden så passa på om det är något för dig. Se bara till att kolla om din Mac klarar systemkraven.

  • Mr.Mister

    Jag tolkar vad som står i Mac App Store att det inte går att installera alls på en OS X dator. Eftersom det står klart och tydligt att det i det inte stöder volymer formaterade i Mac OS Extended

  • Andreas Nilsson

    Det står att det inte stödjer Mac OS Extended (Case Sensitive) vilket det knappast är många som kör då det är teckenkänsligt för stora och små bokstäver. Dessutom tror jag de flesta kör det nya Mac OS Extended (Journaled). Journalförd HFS+ på svenska.

  • Mr.Mister

    Ok :)