by • 30 september, 2009 • NyheterComments (7)136

Dropbox till iPhone äntligen här

dropbox-i-iphoneNu efter lång väntan har Dropbox officiella applikation till iPhone och iPod Touch släppts på App Store. Den har funktioner för att visa bilder, lägga filer som favoriter och mycket mer.

Om du använder Dropbox redan idag på din dator så är denna applikationen en mycket bra utmanare till Apple’s egna MobileMe iDisk applikation på App Store.

Tänk på att iPhone OS 3.1 och ett konto på www.getdropbox.com (gratis eller betalt) krävs för att installera applikationen.

Test av Dropbox till iPhone kommer inom kort.

Hämta Dropbox på App Store

 • Simon

  Bra att ni rekommenderar detta!

  DropBox är verkligen superbra och det inser nog alla som testat.

  Eftersom programmet finns både för Windows, Mac, Linux och fungerar så bra så är det absolut bättre än iDisk som man faktiskt måste betala för genom MobileMe.

  Man kan alltså från sin PC lägga lite PDF-dokument i Dropbox för att läsa de på iPhone, lägga in bilder från iPhone till Dropbox för att se dem på sin Mac.
  Det går skapa publika mappar likt online-galleri som MobileMe erbjuder, det går kollaborera mappar mellan flera användare, kanske dina vänner, skolkamrater eller företag där alla era dokument lagras och synkar.

  Helt gratis med upp till 2 GB utrymme, sedan betaltjänst.

 • Johan

  användt det länge, instalera på IPhonen nu. Verkar helt klockrent även där.

 • Låda

  Kanske det bästa programmet i sin kategori någonsin.

 • Dan

  Någon som vet om det går att komma åt dokumenten i Dropbox från Quickoffice i iPhonen? Klarar den det så överger jag nog mobile me…

 • Dan, QuickOffice vill bara läsa från MobileMe vad jag kan se när jag öppnar det. Och trycker du på ett dokument i DropBox på iPhone så visas det direkt i appen och det finns inga möjligheter att länka det till att öppnas i QuickOffice.

  Sånt här är iPhones förbannelse. I WinMo eller S60 hade man bara sparat det i filsystemet och öppnat med ett annat program, liksom på en dator. Fattar inte varför inte Apple kunde ta alla de bra bitarna från andra mobiler när iPhone OS gjordes. Nu kan man inte köra program i bakgrunden och många viktiga mediaprogram kan bara köras via WLAN – problem/begränsningar som inte existerar alls på andra plattformar.

  Men jag ska inte gnälla mer. Just DropBox finns nog inte på andra plattformar heller ännu, och det är sånt man verkligen gillar att få tidigt, snyggt och supersmidigt.

 • Marcus

  Fungerar klockrent. Det enda jag saknar är att kunna sätta en hel mapp som favorit och på så sätt synca hela mappen med telefonen. Nu blir det väldigt många filer istället som man får sätta stjärna på för att slippa ladda hem varje gång man ska öppna.

 • Stefan

  Jag har använt Dropbox ett tag nu på mina datorer och är helnöjd med Dropbox.Använd min länk nedan när ni vill skaffa Dropbox.
  https://www.dropbox.com/referrals/NTY0NjU4NDk5