by • 3 september, 2010 • NyheterComments (5)253

Få tillbaka utseendet av iTunes 9

itunes_9_look

Gillar du inte riktigt nya utseendet på iTunes 10 så kan du med hjälp av en mod få tillbaka känslan av iTunes 9. För visst känns det konstigt med vertikal placering av stäng / maximera / minimera och rätt färglöst i vänsterkolumnen. Fast å andra sidan vet ju Apple bäst och iTunes 10 är vägen frammåt. Men möjligheten finns för er som vill.

”iTunes 109”

 • henriok

  Om jag ska byta till något så är det väl inte tillbaka till så som det såg ut? Det var väl knappast toppen på snygghet heller?

  OK, bra att möjligheten finns, men jag sorterar det under samma kategori människor som insisterar det nödvändiga att ha Papperskorgen på Skrivbordet.

 • pierrec

  Jag gillar den nya designen skarpt.

 • CJE

  Fy fan för iTunes 10 asså! Grått, stelt och livlöst! Ångrar att jag uppgraderade från version 9.2.1 till 10.0! Saknar de färgglada ikonerna i vänsterspalten och de färgade ikonerna i Prefs-rutan.

  Ping = har Apples utvecklare fått för mkt fritid eller fått större utvecklingsbudget? Jag skiter fullständigt i den där sörjan. Bryr mig inte om vad Kenneth i Arjeplog har köpt för skitmusik eller vad han har recenserat, eller vad det nu innebar att man kunde göra med Ping.

  Nya .app-ikonen = har Apple anlitat Microsoft för att skapa den nya? Suck, igen…

  En ”kul” nyhet är dock att Apple slängt in en kontroller i popup-rutan med förstorat skivomslag finns.

  Jag vill ha detta i kommande iTunes:
  1. Apple/Itunes kollar av vilka artister jag har i min Library och säger när dessa kommer till en ort nära mig och uppträder samt att jag kan köpa biljett dit eller säga om det är gratis i stil med NRJ in the park…
  2. i eftermiddags hade jag en feature request som jag nu har glömt bort..

 • Veke

  Ush så FULT. Vart tog alla färger vägen? Kan man ens få bort ”ping” från vänsterspalten?

 • Oskar

  Kan man få bort pinggrejen i låtnamnet?
  råkar trycka där hela tiden.. skitirriterande!!