Övrigt

Första handkontrollen till iPhone är här

I morgon onsdag kommer den första officiella handkontrollen till iPhone. Kravet är iOS 7 och att spelen i fråga ska ha implementerat stöd för handkontrollfunktionalitet i iOS 7. I dagsläget finns det reda ett flertal spel på App Store med detta stöd, bland annat Asphalt 8: Airborne, Bastion och Dead Trigger 2.

Enligt TouchArcade, som fått känna och testa på Mogas handkontroll, är prislappen på 99 dollar i överkant. Kritik riktas bland annat mot ranglig konstruktion, knappar och spakar, samt själva texturen i greppet på enheten.

http://youtu.be/FrykGkkuFZo

Även Logitech med flera är på väg med egna modeller och förhoppningsvis kommer det kontroller som är lite mer premium. Undertecknad längtar dock efter en till iPad mini.

Moga-handkontrollen släpps på onsdag på företagets webbsida samt på Apple Store på webben. Vi ber om att få återkomma när vi vet hur denna kan införskaffas här i Sverige.

[source:http://www.macrumors.com/2013/11/19/first-ios-7-game-controller-moga-ace-power-now-available/ “Macrumors”, http://toucharcade.com/2013/11/19/hands-on-with-the-moga-ace-power-ios-7-game-controller/ “TouchArcade”]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!