by • 8 april, 2015 • NyheterComments (3)928

Första recensionen av Apple Watch – så lyder domen

The Verge har lagt labbarna på en Apple Watch och det finns en hel del att säga om den. Rent generellt är de positiva men när det kommer till det som behöver förbättras är hur vi kan styra notiserna, mer valfrihet när det kommer till hemskärmen, samt prestandan rent generellt och delar av systemet bakgrundsuppdateras inte.

Det negativa uppvägs dock till en viss del av Apple Pay där det verkligen fungerar riktigt bra. Slutsatsen av det hela är emellertid att inte heller Apple Watch övertygar The Vergs chefredaktör om att smarta klockor har en framtid men den är än så länge det bästa försöket.

Källa: The Verge

[related]Mer om Apple Watch[/related]

  • ”iVerge” brukar ju få kritik för att vara en av de mest okritiska av alla etablerade tech sites, så ”dom” är kanske inte rätt ord i det sammanhanget. Men deras recension kan helt klart ändå var relevant. Här är en sammanställning av de recensioner som gjorts (observerar dock att det är Apple som valt ut vilka som ska få recensera i första omgången), men det är inte givet att man blir så mycket klokare hur som helst: http://mashable.com/2015/04/08/apple-watch-meta-review/

  • Ken Burns Effect

    Gruber skriver långt å länge positivt om hårdvaran i del 1 av sin recension!

    Men Nilay Patel, jäklar vilken sågning.

  • Jag har en känsla av att The Verge är drabbat av samma sak som alla andra publikationer. Fanboys från båda lägren (oavsett i vilket sammanhang) tycker att publikationen alltid är för okritiska mot andra sidan.

    Tack för länken!