Chromebook Pixel

by • 25 februari, 2015 • NyheterComments (0)740

Google är på väg att släppa Chromebook Pixel 2

“We do have a new Pixel coming out and it will be coming out soon. We will be selling it but I just have to set your expectations: this is a development platform. This is really a proof of concept. We don’t make very many of these — we really don’t. And […] our developers and our Googlers consume 85% of what we produce. But yes, we do have a new Pixel coming out.”

Citatet kommer från Googles egna Renee Niemi som under ett tal på Team Work 2015 som avslöjar att man har en ny modell av Chromebook Pixel på väg. Den första och enda modellen av Pixel släpptes 2013 så en uppdatering är definitivt på sin plats. Det finns i nuläget inga detaljer om hur den kommer se ut eller vad den kommer innehålla eller ens vilket datum den ska släppas men vi kan väl gissa att den visas på Google I/O i slutet av Maj.

Jag har varit intresserad av en Chromebook länge och provat ett par av de som finns tillgängliga idag men den hårdvara som erbjuds idag är allt för dålig för mig som sedan många år har vant mig vid Apples datorer. Kommer den här till Sverige så är det dock mycket troligt att jag slår till.