by • 20 april, 2010 • NyheterComments (2)590

Gör ditt eget iPad-ställ

iPad-ställ när det är som miljövänligast

Det råder akut brist på tillbehör för iPad men nö(r)den har ingen lag så varför inte skapa sitt eget ställ? Flickr-användaren N3 tog till iPadens egna skyddsmaterial och var dessutom vänlig nog att skapa en nätt liten instruktion hur det gick till.

Kolla gärna in samma persons galleri av iPad-bakgrunder, riktigt snygga. Företrädesvis använder du din iPad för att navigera dit.

Tack till Tobbe.

  • henriok

    Så praktiskt. Synd bara att jag inte fick med mig något sådant packmaterial. Det borde inte vara så svårt att göra ”i slöjden” dock. Bra tips.

    När det gäller bakgrundsbilder så upptäckte jag, precis som N3 att de bör vara 1024x1024px stora för att kunna hantera rotationen. En centrerad ruta på 768x768px kommer innehålla den delen av motivet som alltid är synligt.
    Jag tycker dessutom att mörka bakgrunder är bra mycket snyggare än ljusa och som med alla bakgrunder, ju färre kontrast och detaljrika områden desto bättre. Annars kan det vara svårt att hitta sina ikoner.

    Värt att veta för er som vill bygga egna bakgrunder, utan att för saken skull ha en egen iPad att testa på.

  • Pingback: Paddans lästips: Bokens framtid, iPad DJ, Framtidens webb genom appar, iPad-ställ av förpackning, Apples kanonrapport | iPad Me()