by • 5 februari, 2009 • NyheterComments (1)256

Gråimportör av iPhones tidigare kända för strul

Vi och andra har tidigare skrivit om Ventelo som för några dagar sedan gick ut med att man kommer att erbjuda iPhones till sina kunder. Detta är dock inte första gången som företaget omnämnts i media och tidigare fall har kantats av en hel del kritik. Företaget har nämligen tidigare fått kritik för vilseledande marknadsföring och stämts av Telia, som ju är den enda operatören som har avtal med Apple här i Sverige, för att man missbrukat deras namn vid telefonförsäljning.

De har också fått kritik för kunder upplever sig fått falska fakturor av Ventelo samt att ha en undermålig kundtjänst.

Med det inte sagt att man kan ha skärpt till sig och man har till exempel sålt av sin privatkundbas och fokuserar nu på företagsmarknaden.

Källor: Wikipedia, Cint, Metro

Uppdatering – Nu har Ventelo svarat på en del av kritiken.

  • Peter

    Ja när man läst det här så blir man ju inte så sugen på att köpa iPhone ifrån Ventelo. Det kan ju vara som så att de har skärpt sig och blivit bättre men det känns ju ändå vanskligt att köpa någonting från någon som har ett ganska lågt förtroende och har en massa dåliga rykten om sig.
    Man vet ju inte hur det är med garanti och sånt ifrån dem då kanske. Eller det kanske ändå är Apple som står för garantin. Är det någon som vet hur det ligger till med det?