Övrigt

Hello World, det är jag som är han som är ny

Siabox

Hej kära Allt om Mac-besökare!

Siavash Vatanijalal heter jag (den första som mailar mig ett video-/ljudklipp där ni uttalar det 10 gånger snabbt utan avbrott får en trisslott på posten…) och jag har fått det ärofulla uppdraget att börja skriva artiklar och nyheter här på vad jag anser vara Sveriges bästa och mest informativa Apple-site.

Jag är 26 år gammal (och ja, jag känner mig gammal…) och jobbar som fritidsledare på Vivalla Fritidsgård i Örebro. Jag är född i Iran och kom tillsammans med min familj till detta fantastiska land 1989; vi hamnade i en liten, liten ort som heter Årjäng (i Värmland). Efter grundskolan i denna lilla, lilla ort aktiverade jag mina vingar som tog mig runt omkring i värmland och Spanien några år, men till sist landade jag där jag nu bor, i Örebro.

Jag har alltid varit en prylnörd, och för 5-6 år sedan testade jag för första gången en Apple-produkt, en iMac, och utan några som helst överläggningar med min PC-drillade hjärna var jag fast. När iPhone släpptes 2007 hade jag turen att vara jag en de få som fick tag på en samma vecka som den lanserades, och sedan dess har jag nog gått igenom större delen av Apples sortiment.

Jag kommer försöka skriva ganska brett här på Allt om Mac, och om ni har något specifikt som ni vill att jag ska skriva så är det bara att slänga iväg ett mail så ska jag se vad jag kan göra!

Och ja, jag är helt seriös om uttala-mitt-namn-snabbt-10-gånger-och-vinn-en-trisslott-tävlingen. Vadå, för liten vinst? Jaha, ok, men om vi dubblar priset till två trisslotter då? Känns det bättre?

Vinnaren utsedd! Trots att Peter var den som skickade in sitt bidrag allra först (riktigt snabbt!) är det Patrik Widell som kammar hem vinsten då han var den som lyckades uttala mitt namn snabbast och uttal några hickups. Grattis Patrik, två trisslotter kommer via snigelposten i slutet på veckan!

PS: Peter, du var ju så snabb, du är värd en Tia-lott i alla fall, eller vad säger du?

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!