Övrigt

I morgon blir Pocket ännu bättre

Den utmärka tjänsten och appen Pocket kommer ut i en ny version samtidigt som iOS 8 släpps nu på onsdag och innehåller flera nyheter. I version 5.6 kommer iOS-appen att bland annat dra fördel av “extensions” som finns i iOS 8 och du kommer därför kunna spara innehåll till Pocket från betydligt fler appar än idag.

pocket_tag

Pocket kommer att vara integrerad med dela-menyn i iOS 8 om du aktiverar Pocket Share Option och det kommer bland annat vara betydligt lättare att spara webbsidor från exempelvis Safari. Du kommer också kunna tagga det du sparar direkt när du skickar det till Pocket och slipper således gå in i appen i efterhand för att göra det.

pocket_share

Men det är inte bara till Pocket det blir enklare att skyffla information, du kommer också att kunna dela dina sparade artiklar och filmer till andra tjänster då Pocket-appen också får en uppdaterad delningsfunktion.

Sist men inte minst kommer får Pocket stöd för “Handoff” vilket innebär att du kan börja läsa på din iPhone och sedan fortsätta på din iPad precis där slutade. Senare i höst när OS X Yosemite släpps kommer det också fungera med din Mac.

[source: http://getpocket.com/blog/2014/09/coming-soon-in-ios-8-a-faster-way-to-save-with-pocket-5-6/ “Pocket Blog”]

[related]Mer om Pocket[/related][display-posts tag=”pocket” image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!