by • 20 mars, 2009 • NyheterComments (5)169

Idag börjar Telenor sälja iPhone 3G

bild-16

Nu på morgonen började operatören Telenor sälja iPhone i Sverige. Telefonen kan nu i Sverige köpas med operatörerna Telia, Halebop och Telenor.

Abonnemangsformerna som erbjuds hos Telenor är inte särskilt varierade. Du kan välja mellan 299kr, 399kr och 499kr i månaden i 24 månader. Deras andra abonnemangsformer går dock inte köpa iPhone med. I priset ingår dock fri datatrafik på deras 3G nätverk och på deras WiFi Surfzoner. du kan även SMSa och ringa för hela månadsbeloppet.

Vi Kontaktade Telenor för att fråga om de kommer börja sälja den med kontantkort, men detta är inget som de hade vetskap om för tillfället. Du kan välja att betala telefonen direkt i butiken eller välja avbetalning.

Telenor samarbetar också företaget nätverket The Cloud som har trådlösa access-punkter hos bland annat våra tågstationer.

Läs mer på Telenors sida

 • Adam

  Även Halebop har börjat sälja iPhone… till ett lägre pris, dock utan samma surfmöjligheter. Men för de som inte ät sugna att behöva ligga ute med 460 eller mer varje månad i 2 år så är det ett bättre alternativ med Halebop.

 • Mikael Stange

  Telenor har fått till en mycket fräschare iPhone-sida. Telia har ju inte ens uppdaterat info om MMS.

 • Jocke

  Att Telenor bara erbjuder 24 mån abonnemang tycker jag är riktigt dåligt. Vem är förresten så korkad att han/hon köper en iPhone nu med 24 mån bindningstid när det släpps en ny till sommaren?! Har man inte köpt någon iPhone ännu kan man lika gärna vänta några månader till. Det kanske kommer en med 32 GB minne och bätte kamera, och den kanske dessutom släpps till fler operatörer eller helt fri.

  Förresten så har Telenors alla påflugna idiotförsäljare gjort mig fullständigt hatisk till det företaget. Skulle inte ens teckna ett gratisabonnemang med dem!

 • Arvid

  Nu funkar ju inte min standardkommentar när Telenors försäljare försöker hugga en på stan. ”Har ni en sån där iPhone, nä hä, då får det vara”

 • Bunny