Övrigt

IKEA SUMMERA Datorhållare slutar tillverkas

IKEA kommer ständigt med nya produkter samtidigt som äldre produktserier får lämna plats i katalogen. Denna gång är det dags att skrota produkter framtagna för stationära datorer då företagets kunder till större del gått över till mobila enheter samt bärbara datorer.

Det är Datorhållaren i serien SUMMERA som nu går i graven efter vikande försäljningssiffror. En hylla för den stationära datorn som fästs under skrivbordet för att frigöra golv- eller skrivbordsutrymme.

Från och med den 1 april 2014 utgår produkten officiellt ur IKEAs sortiment och redan nu är produkten slutsåld på flera av varuhusen. Ingen produkt är framtagen för att ersätta Datorhållaren och IKEA hänvisar istället till sitt sortiment för bärbara datorer.

IKEA har gett oss en kommentar genom presskontakt Anna Pettersson:

Det stämmer att SUMMERA datorhållare utgår ur sortimentet nu den 1 april, 2014 (och redan har sålt slut på många varuhus). Anledningen till att den utgår är att vi ser att många av våra kunder använder datorer på ett annat sätt idag. Fler och fler använder bärbara datorer och därför finns det inte längre samma behov av tillbehör till stationära datorer. Det är aldrig roligt att göra någon besviken och vi hoppas såklart att människor kommer att hitta nya favoriter i vårt sortiment av tillbehör till bärbara datorer.

Vad använder du för dator hemma? Är stationära datorer borta från hemmen?

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!