by • 19 februari, 2009 • NyheterComments (2)263

iLove uppmärksammas hos entreprenörsblogg

ilove1

Sveriges mesta och bästa entreprenörsblogg Disruptive uppmärksammade igår iLove tillsammans med MacPro, Macspel, omiPhone och Newapps och storyn är  att vi inlett ett samarbete.

Vårt samarbete är inte mer avancerat än att vi gillar varandras sajter och alla tillför någonting. iLove handlar mer generellt om allt som har med Mac, iPod och iPhone att göra, Macpro levererar snabba och instiktsfulla kommentarer om aktuella händelse relaterat till vår lilla värld, omiPhone täcker bara iPhone och Newapps sysslar bara med nyheter och recension av innehållet på App Store. Perfekta kompisar med andra ord.

Eller för att citera Joakim Durehed på omiPhone ”Vem orkar tänka i termer av konkurrens när det här är ett intresse i första hand. Sharing is caring.”

Christian Rudolf som skrivit artikeln har också den eminenta bloggen Mjukvara.se som allt som oftast handlar enbart om PC-världen, men ibland hittas även trevliga Apple-relaterade inlägg.

  • Det var ett bra utryck av Joakim!

    Jag tyckte ni var ett bra exempel på vad jag tror komma skall. Många fler bloggare skulle kunna uppnå mkt mer om man gjorde som ni gör.

    Det finns en aspekt jag inte tog upp i mitt inlägg men som jag tror är en stark drivkraft också..det är att det är roligare. Det finns en aspekt av bloggande som är ensamheten. Att ha människor närmare sig än bara läsare minskar denna faktor.

  • Peter

    Absolut. Det är ju supersmidigit även för oss användare att lätt ha tillgång till flera olika bloggar som handlar om samma sak