by • 20 april, 2010 • NyheterComments (2)210

Inget stort hopp för Blu-Ray i kommande Macar

Ingen Blu-Ray i några Macar än på ett tag

Många önskar att Apple började leverera sina datorer med Blu-Ray-spelare. Oavsett om det är för att man verkligen behöver det eller om man tillhör den skaran som är rädd att Apple skall halka efter om man inte gör det så är ofta tron att i nästa uppdatering, ja då händer det. Men så verkar inte bli fallet.

En Blu-Ray-fan mailade Steve Jobs och skrev följande:

”Steve,

I, as well as many people I know, have HD camcorders now. The mac has been a wonderful platform for working with HD video of family and friends and special events. However, there doesn’t seem to be a good solution to distribute that HD video to family and friends while retaining high quality. I was wondering if you have any plans for Blu-ray in the mac lineup for those of us who want to be able to share our HD video.”

Svaret blev kort och gott.

”YouTube now supports HD video.”

Så är det förstås och min fråga till Steve Jobs skulle snarare vara när man slutar med dvd-spelaren i sina datorer.

  • Thor

    Känns som om folk har börjat maila steve om exakt allting nu, eller så är det mr Jobs som har börjat svara nu så att det först nu märks att folk mailar honom vad som helst.
    Själv saknar jag coverflow/rutnäts stödet i det delade hemma biblioteket. Kanske ska slänga iväg ett mail på lunchen för att jag anser att Jobs ansvarar ytterst för att mac inte fungerat som jag anser.

    Undrar om Gates har något emot att svara på om ett eventuellt stöd för min SE w550i i kommande produktlinje.

  • Jessica Hanmeier

    Ställer du den frågan till Steve så kommer du att få svaret: ”Köp en MacBook Air.”