by • 8 april, 2015 • NyheterComments (4)139520

Installera Popcorn Time på iPhone och iPad – helt utan jailbreak

Det allt mer populära streamingprogrammet Popcorn Time fyller ett år och det firas med att man lanserar möjligheten att installera programmet på iPhone och iPad, även om du inte har jailbreakat din iPhone eller iPad. Med hjälp av ett Windows-program har utvecklarna lyckats kringgå Apples säkerhetsspärrar och gör det nu möjligt att installera appen på valfri iPhone eller iPad utan några större svårigheter.

Tack vare stilren och smart paketering av vanliga bittorrent-nedladdningar levererar Popcorn Time de senaste filmerna på smidigaste vis, om än ett helt klart olagligt vis. Klicka på en film, välj eventuell undertext och tryck sedan på play – ett fåtal sekunder senare, beroende på din bandbredd, börjar filmen streamas i den kvalitet du har valt.

Popcorn_Time
Datorversionen av Popcorn Time

Fram tills nyligen har Popcorn Time för iOS-enheter endast funnits tillgängligt framförallt för de förhållandevis få som fortfarande jailbreakar sina iOS-enheter, detta då Apple inte tillåter appen att spridas via App Store. På något sätt har nu utvecklarna lyckats kringgå Apple helt och hållet. Med hjälp av ett Windows-program (motsvarande Mac-program sägs släppas inom ett par veckor) är det enkelt att få in appen i iOS utan att först behöva jailbreaka.

Windows-programmet bygger på något som de kallar för iOS Installer, ett program som också i framtiden verkar komma kunna installera andra appar på iPhone och iPad direkt från dator till enhet.

Popcorn-Time-ios-2-1024x606
iPhone-versionen av Popcorn Time

Till skillnad från desktop-versionen av programmet har iOS-appen inbyggd VPN-tjänst som automatiskt döljer enhetens riktiga IP-adress, vilket antagligen också innebär lite slöare nedladdningshastigheter.

Vi har själva inte testat att installera Pop, men stora sajter som The Verge och Wired bekräftar att det fungerar. Samtidigt ska det betonas att detta är en app som inte genomgått Apples rigorösa tester, och därför också potentiellt kan innehålla skadlig kod.

popcorntimeinaction

Popcorn Time må vara smidigt och lättanvänt, men är också en högst kontroversiell tjänst som i grund och botten förenklar för människor att titta på piratkopierade filmer och serier. För bara någon vecka sedan skapade Hollywoods nordiska juridiska ombud stora rubriker när de påstod att de börjat skicka fakturor till individer som använt sig av programmet.

Installationsprogrammet för Windows finns att ladda ned från Popcorn Time:s officiella webbsida.

Via:

  • Jag betalar gärna för film. Problemet är att det finns så många filmer som man inte TILLÅTER mig att betala för att se. In kommer Popcorn Time m fl tjänster.

  • Men precis, förstår inte varför filmindustrin inte tagit inspiration av musikindustrin där man i princip har raderat ut piratkopiering.

  • Rikard

    Sket inte det här sig med 8.3?

  • movietubenow564

    http://www.movie-tube-now.com/
    MovieTubeNow is the best site for free full Movies and TV shows. Lots of new and old movies and it is free. In Movie Tube Now watches free movies online and TV online 2016. We update daily new movies in all formats.