by • 8 februari, 2009 • NyheterComments (3)254

iPhone fortfarande i topp hos Telia

iPhone hos TeliaAlternativ rubrik: iPhone dalar i försäljningen. Ja det handlar ju om hur man ser på saker och ting men iPhone är alltså inte längre nummer ett över Telias bäst säljande enheter, iPhone är dock nummer två och säljer därmed fortfarande som smör. Topp är mobilt bredband.

Det som dock är intressant är att samma sak inte gäller hos de andra återförsäljarna som också har iPhone men vi får anta att reklam (medveten eller ej) faktiskt är en rätt bra grej om man vill sälja saker.

Via: omiPhone.se

  • Felix

    iPhone är ju faktiskt en sådan produkt som ”måste” ligga i topp (för Apple alltså), eftersom företag som Sony Ericsson har en mängd andra produkter att erbjuda är inte försäljningen för enskild produkt lika intressant. Om man lägger ihop alla Sony Ericsson mobiler, toppar Apple fortfaranade listan?

  • Ja det var ju ett väldigt bra resonemang av Felix tycker jag.
    Apple har ju en enda telefon på marknaden medan nokia eller SonyEricsson har mängder av modeller. Det skulle vara intressant om telia sätter ihop en lista över vilka märken som är på topp. Då tror jag faktiskt att SonyEricsson eller något annat märke leder. Där är ju varje modell inte lika viktig som för Apple som bara har en modell. Skulle vara kul att få reda på faktiskt

  • Fast samtidigt får man ju ändå säga att om Sony Ericsson hade bara en modell så hade denna antagligen inte funnits med på någon lista alls för då hade Sony Ericsson inte funnits :) Att Apple lyckats som de gjort är verkligen makalöst men handlar samtidigt om att man gjort precis tvärt emot alla andra och inte slängt ut triljoner telefoner på måfå.