by • 19 december, 2014 • NyheterComments (0)2488

Lokal ICA-handlares iPhone-spel gör succé i App Store

Sedan några dagar toppas listan över gratisspel i App Store något oväntat av ett spel från en lokal ICA-handlare i Karlstad. Närmare bestämt ICA Kvantum som ägs av Gustav Johansson. Ska sägas direkt, så det inte är några tveksamheter, att spelet är producerat av några av mina jobbarkompisar på Sticky Beat.

Ica Games består av tre minispel i retrostil och grejen är att ju högre poäng du får, desto större rabatt får du på något av veckans tre varor i butiken. Är du riktigt duktig så kan du få hela 100 % rabatt.

ica_games_promo

Tyvärr för er andra där ute i landet så gäller rabatterna endast i Gustavs butik i Karlstad men kanske kommer det efter denna succé bli ändring på det. Det är ju uppenbarligen många fler än bara Karlstad-bor som spelar Ica Games.

Nu hoppas vi på att även andra butiker vill ansluta sig, säger Gustav Johansson. Alla kan ju inte komma till min butik, även om det vore trevligt. Och när fler handlare är anslutna kan vi anordna ett mästerskap i ICA Games där man tävlar för ”sin” butik, säger Gustav Johansson.

Mitt personliga favoritspel är stapla varor så försök gärna slå mina 247 poäng så kan du handla billigare när du besöker ICA Kvantum i Karlstad. Även om du inte spelar för att få rabatt kan du alltid tävla och jämföra dig med dina kompisar i Game Center.

Uppdaterat 2014-12-22:
Spelet har nu bytt namn till Shopping Games.

Shopping Games för iPhone är gratis i App Store.