by • 1 oktober, 2010 • NyheterComments (5)375

Max uppdaterar och bjuder på gratis hamburgare

max_locator

Max lanserar sin uppdaterade igår sin app till iPhone och är så snälla så de bjuder oss på en gratis Originalburgare fram till 6 oktober.

Hade egentligen tänkt skriva lite mer om appen men Max skriver själva så beskrivande om den på sin hemsida så jag la helt enkelt in deras text nedan så förstår ni vad appen handlar om.

  Hitta till närmaste Max-restaurang med Max Locator 2.0. Applikationen hjälper dig att snabbt och enkelt hitta till närmaste Max-restaurang, få färdbeskrivningar samt information om öppettider direkt i din iPhone.

  Baserat på din GPS-position visar Max Locator närmaste eller valfri Max-restaurang. I den nya versionen har vi ökad funktionalitet i kartvyn samt möjlighet att se alla kampanjer, erbjudanden och reklamfilmer direkt i applikationen.

  För varje restaurang ges sedan tidigare också färdbeskrivning, öppettider, telefonnummer och information om restaurangen har drive-in.

  Lanseringserbjudande – Gratis Originalburgare!
  Vi lanserar den med en kanonerbjudande: alla som kommer in och visar upp erbjudandet i den nya Iphone-appen får en gratis Originalburgare (värde 41 kr). Det är en burgare per telefon som gäller fram till och med 2010-10-06. Gäller ej Max Arlanda och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Max Locator är gratis i App Store.

Max

 • Christoffer Andersson

  Tack för tipset, Har nu ätit en god burgare :)

 • Brett

  What about android?

 • MissMobile

  Måste bara rekommendera en sajt. Precis beställt min iphone 4G på http://www.abomera.se. En grym sajt som listar alla aktuella mobiler med abonnemang så att man kan jämföra olika mobilabonnemang och välja det alternativ som passar bäst, själv valde jag den med tre eftersom den var förmånligast. Längtar tills den kommer hem!
  P.S Jag älskar denna blogg!

 • Malte Lewan

  Jag gillar erbjudanden som är enkla rättframma, snarare än att man får 17 % på varan om man samtidigt köper för minst 68 kr samtidigt i en av butikerna på Center Syd på torsdag eftermiddag mellan kl 1330 och 1445. Eller liknande. Så tack för ett bra, enkelt erbjudande, Max. En hamburgare gratis. Det kommer jag att utnyttja. Sånt ger goodwill för framtiden.

 • Dragan

  Jag har tyckt i flera år att Max hamburgare är riktigt goda, men jag har ändrat mig sist. Jag hittade en död kackelacka i min hamburgare. Den måste ha gömt sig i salladen. Jag började skrika som en idiot, och restaurangchefen bad mig att vara tyst och gav mig en ny hamburgare i stället. Jag har itne varit på MAX hamburgare sedan dess.