by • 14 april, 2015 • NyheterKommentarer inaktiverade för Mellanmodellen av nya MacBook har trevligare prestanda753

Mellanmodellen av nya MacBook har trevligare prestanda

Tidigare har prestandatest av instegs-modellen av nya MacBook med Retinaskärm dykt upp i Geekbench. Och även om de inte var något att skämmas för då datorn är extremt strömsnål och fläktlöst var de i klass med en MacBook Air från 2011. Mellanmodellen med en 1,2 GHz dubbelkärnig Intel Core M och Turbo Boost upp till 2,6 GHz som nu dykt upp visar dock upp riktigt trevlig prestanda i klass med instegs-modellerna av MacBook Air som kom tidigt 2014.

macbook_81_geekbench_12

Du får dock betala en rejält slant för den extra prestandan då priset för denna modell är 17 995 kronor jämfört med instegsmodellen för 14 495 kronor. Dessutom finns en ännu kraftigare modell med 1,3 GHz dubbelkärnig Intel Core M och Turbo Boost upp till 2,9 GHz att välja på. Priset hamnar då på 19 645 kronor och dess prestanda är hittills okänd.

Åter ska poängteras att detta inte är något prestandamonster utan den är designad för maximal mobilitet och inget annat. Är det prestanda i litet format du är ute efter finns nyligen uppdaterade 13-tums MacBook Pro med Retina-skärm som också fått Force Touch och startar på 14 495 kronor.

Comments are closed.