by • 19 november, 2009 • NyheterComments (5)130

Microsoft försöker göra Microsoft Store lite hippare!?

I Microsoft’s nyöppnade Apple Store, eller vi menar självklart Microsoft Store belägen i Mission Viejo började helt plötsligt personalen brista ut i dans mitt bland besökarna av butiken för några dagar sedan.

Detta är säkerligen ett PR-knep för att försöka få Microsoft att framstå som mer hippa/mindre tråkiga som dom under lång tid fått slagits med. Hela händelsen verkar dock vara tämligen krystad och känns väldigt oäkta så frågan är om Microsoft verkligen får några pluspoäng efter detta usla framträdande. Klapp Klapp Microsoft!

 • Dan

  Lite kul var det ju ändå. :) Jag tror dock inte att det var särskilt välorganiserat, utan snarare något som personalen gjorde på eget initiativ, jag tror tjejen i grönt var den som kläckte idén och tvingade dom andra att ställa upp… :)

 • Tommy Frössman

  Tjejen i grönt är vad jag förstår en Store Manager, så att hon tvingade dom andra är säkerligen korrekt :) tycker heller inte att jag ser någon vidare inlevelse i spektaklet från många av dom som ”dansar” eller klappar händerna. Jag tycker iaf. det ser väldigt krystat ut :)

 • Dan

  Jag tycker dom ser ut som typiska nördar som aldrig dansat i hela sitt liv, då är det så bra det blir när dom ger det all inlevelse dom kan… :)

  Med andra ord, det är precis så det skulle se ut om jag hade jobbat där… :)

 • Mattias Edeslätt

  Helt klart i stil med vad deras smått excentriske VD Steve Balmer uppskattar.

 • Mats Söderberg

  Så oerhört pinsamt. Lika naturligt som roliga timmen på banken. Black Eyed Peas låten användes ju till Oprah’s kick off i Chicago. Tiotusentals människor som höll takten. Här är det inte två som träffar rätt.