Övrigt

Netflix funderar på att införa “privat” tittande

Förra året införde Netflix användarprofiler för att bättre kunna dela upp vilka filmer och tv-serier som en användare har sett och kan tänkas vilja se och nu funderar de på om vi kanske också ibland vill dölja vad vi tittat på.

Enligt GigaOm så är det ett “privat läge” likt det som finns i webbläsare som kan vara aktuellt. Det ska fungera så att de filmer och tv-serier du ser med detta påslaget inte visas i senast sedda, inte påverkar rekommendationer eller delas på Facebook om du har ditt Netflix-konto aktiverat där.

Så snart kan det vara fritt fram att se på de filmer och tv-serier du kanske inte är så stolt över att du gillar utan att det märks. Det kan även vara ett smart sätt att använda när du, eller andra på besök, ser filmer som du inte vill ska påverka dina rekommendationer i framtiden. Just nu testas funktionen på streamingtjänstens alla marknader men är inte tillgängligt för samtliga användare.

[source: http://gigaom.com/2014/07/18/netflix-tests-private-viewing-mode-to-hide-your-b-movie-binges/ “Gigaom”]

[related]Mer om Netflix[/related][display-posts tag=”netflix” image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!