by • 30 juli, 2015 • NyheterComments (4)715

Nu är Angry Birds 2 släppt och tyvärr är det gratis

Nu är efterföljaren till världens mest nedladdade spel släppt i App Store och Google play. Angry Birds 2 bygger vidare på den ursprungliga succén med grisar som krossas av flygande fåglar. Men nu finns det fler funktioner även om iden i grunden är densamma. Tyvärr kanske får man säga är spelet gratis och innehåller istället köp inuti spelet.

Earn Gems for extra birds, lives and tickets by playing the game and completing quests, and by watching videos or paying with real money

Det bådar för att spelet förmodligen inte blir speciellt kul efter ett tag om du inte betalar för dig och det minsta du kan köpa är en påse med Gems för 29 kronor eller så pungar du ut för en tunna för 289 kronor.

Hämta Angry Birds i App Store eller Google play.

Källa: Rovio

  • Rätt kul, men mycket enklare än första. Hade helst också betalat för appen och sluppit allt spammiga innehåll. Det är IAP, det är reklamvideor, det är utlänkar till helt andra tjänster, ett ständigt tjat om att koppla till Facebook. Irriterande.

  • Jag har en känsla av att Angry Birds 2 kommer att vara för in-app purschase samma sak som Boo.com var för internetbubblan.

  • Joacim Melin

    Jag lät femåringen spela det och inom någon minut hade han en köpdialog uppe på min iPad om att skaffa extra saker. Raderade spelet direkt.

  • Superkonna

    Precis. Hade gladeligen betalat 29 kr för att slippa gamecenter-tjöt, Facebook, reklamvideos och in-app-köp.