Övrigt

Ny modell av Mac mini dyker upp i supportdokument

Apple kan oavsiktligt ha avslöjat att det kommer en ny Mac mini nu i mitten av året. Sidan för systemkraven för Boot Camp uppdaterades igår, förmodligen för att inkludera information om de nya modellerna av MacBook Pro, men listar istället en Mac mini (Mid 2014).

mac_mini_2014_support

Den nuvarande modellen uppdaterades i oktober 2012 och har inte ens fått ta del av Intels Haswell-processorer. Även om det inte finns några rykten som säger att en ny modell ska vara på gång är det utan tvekan dags – den nuvarande Mac mini-modellen släpptes för 644 dagar sedan.

Bilden ovan som föreställer en svart Mac mini har inget med detta att göra, men kanske kommer modellen i samma material och svarta finish som nya Mac Pro och kan då se ut så där. Eller så kanske Mac Pro-influenserna verkligen får utrymme och designen blir som i vårt aprilskämt.

[via: http://9to5mac.com/2014/07/29/mac-mini-mid-2014-model-listed-on-apple-support-page-could-indicate-product-refresh-coming-soon/ “9to5Mac”]

[related]Mer om Mac mini[/related][display-posts tag=”mac-mini” image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!