by • 3 februari, 2009 • NyheterComments (2)174

Nya Google Earth tar oss under vattnet

google-earth

Från att ha visat detaljerade bilder från våra storstadsområden visar nu Google Earth material både från under havet och andra galaxer. Dessutom kan vi själva nu spela in dessa turer och sprida till andra.

Mycket kunskap finns att hämta eller vad sägs om Googles guide till amatörastrologi? Tyvärr är programmet i sig fortfarande inte allt för vackert.

Ladda hem gratis via earth.google.com (via MacWorld)

  • Pontus

    Detta är helt galet. Man kan kolla bilder i detalj nivå där man bor och nu även kolla under vatten. Google kommer ta över världen. :)

  • Peter

    Ja Google kommer verkligen ta över världen känns det som. De har så många goa projekt på gång att jag blir helt överväldigande över deras kreativitet och uppfinningsrikedom.
    Jag såg ett program som handlade om att arbeta på Google och de som arbetar där har verkligen sjukt bra förmåner. Varje dag får de gratis lunch tillagad i restaurang på Google. Fria resor till och från jobbet med buss. De har typ något lekrum där man kan spela biljard eller pingis medan man jobbar. Massa crazy arbetsrum. Rutchkana ner till undervångingen om man inte vill använda trappan och så har jag för mig att de sa att typ 20 procent av arbetstiden eller nåt får de använda till egna projekt. Om de vill utveckla något eget så får de göra det och det är väl därför det kommer ut så mycket nytt och roligt ifrån Google jämt. Det känns som om Google verkligen vill att sina anställda skall må bra och det verkar ju som om det går bra för Google också då de nu är riktigt stora.

    För att återgå till Google Earth så verkar det ju grymt coolt att de man kan kolla in under vattnet numera också. Google slutar aldrig att förvåna mig.