by • 9 oktober, 2015 • NyheterComments (2)647

Overcast 2 blir gratis och får nya funktioner

Marco Arment har släppt version 2 av sin populära podcast-spelare Overcast och som förväntat kan du nu strömma podcasts men något förvånande blev alla extrafunktioner också helt kostnadsfria. Det handlar alltså inte bara om en kostnadsfri uppdatering utan om att hela appen nu är helt gratis.

Funktionsmässigt har Overcast tidigare fungerat så att en podcast måste ha hämtats hem i sin helhet innan det kunnat spelas. Anledningen har bland annat varit att funktionerna Smart Speed och Voice Boost var beroende av detta.

Nu är dock Arment klar med en helt egenskriven strömmingsfunktion för ljud där Smart Speed och Voice Boost fungerar. Dessutom till och med lite bättre än förut. Du kan nu alltså börja spela ett avsnitt och låta det strömma utan att vänta på nedladdning. Nytt är också en hanterade för utrymmet som dina nedladdade avsnitt tar och du kan välja att enbart strömma avsnitt.

Overcast 2 har nu också stöd för kapitel, några genvägar för 3D Touch med mera. Alla nyheter i Overcast 2 kan du läsa om på marco.org. Speciellt hur du kan stödja Marco Arment nu när hans app är gratis att använda.

Overcast för iPhone, iPad och Apple Watch är gratis i App Store.

  • hence84

    Bara jag som har problem med att watch-appen slutade funka med 2.0 uppdateringen?

  • Marco Metsi

    Synd att den inte finns för OS X.