Övrigt

Radiotjänst möter en samtalsstorm efter domen

Radiotjänsts kundtjänst möter en samtalsstorm just nu efter att Högsta förvaltningsdomstolen (HFD) beslutat att datorer, smartphones och surfplattor inte ska stå till grund för Radiotjänsts licensavgift.

Till SVT säger Radiotjänsts vd Carl-Gustav Johansson att de har kallat in extrapersonal men kan trots 50 medarbetare inte ta emot alla samtal som rings in.

Många vill nu säga upp TV-avgiften efter att Nicklas Nygrens fått rätt i HFD, men vissa försöker även säga upp den trots att de har en TV. På grund av omständigheterna kommer kundtjänsten att hålla öppet till 21:00 i kväll.

Huruvida redan inbetalda avgifter ska återbetalas eller inte är nu uppe för diskussion där Radiotjänst på förmiddagen sade att man ej kommer att göra så medan Högsta förvaltningsdomstolen inte höll med och kallade domen prejudicerande. Nu på eftermiddagen har Radiotjänst mildrat tonen i sin kommunikation något.

Uppdaterat 16 juni: Radiotjänst har nu beslutat att betala tillbaka felaktiga avgifter.

[source:http://www.svt.se/nyheter/manga-vill-nu-saga-upp-tv-avgiften “SVT”]

[related]Mer om Radiostjänst[/related][display-posts tag=”Radiotjänst” image_size=”thumbnail” order_by=”date” order=”DESC” posts_per_page=”5″]

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!