by • 21 september, 2010 • NyheterComments (6)188

Rösta på Macradion i Svenska Podradiopriset 2010

Svenska Podradiopriset 2010Nu är det dags för Svenska Podradiopriset igen och även i år är vi nominerade i ett par kategorier.

Så om du uppskattar att lyssna på Macradion lika mycket som vi gillar att göra den så är du hjärtligt välkommen att gå in och rösta på oss i följande kategorier: Bästa teknik och vetenskap, Bästa amatörkanal samt Bästa svenska kanal.

Daytona som anordnar tävlingen står också bakom en undersökning om ditt iPad-användande som kan vara spännande att svara på.

Rösta här.

 • Daniel Hedlund

  Röstat! Lycka till.

 • pierrec

  Röstat. Åh, jag kommer ihåg när jag började lyssna på macradion. Läste i Macworld forum om ett nytt projekt. Hörde första avsnittet och lyssnat sedan dess. Har inte besökt det forumet sedan macradion.se kom. Det var tack vare iLove #1 i tidningsform jag hittade spelradion (vila i frid) som också fick sig ett gäng röster i år. Kul att ni fortfarande håller igång!

 • Mikael

  Då tycker jag att ni borde bli bättre på att få ut nya avsnitt! Nu för tiden så kan det gå veckor mellan avsnitten (som enligt er själva ska komma varje eller åtminstone varannan vecka) och ni är värdelösa på att hålla era lyssnare uppdaterade vad som händer mellan avsnitten. Jag tycker ju faktiskt att ni gör ett kanonjobb när avsnitten väl kommer ut. Hade bara hoppats att de skulle komma ut lite oftare.

 • Christer Karp

  Jag har röstat!

 • Peter Esse

  @Mikael: Vi vet att det är dåligt ibland men med barn och familj så är Window of opportunity vääldigt smalt och när det inte går att få ihop det så är det svårt att hitta en ny tid.

  Vårt ständiga mål är en gång i veckan och hösten ser ljus ut!

  Följ vår Twitter (alltommac) och/eller Facebook (facebook.com/alltommac)-kanal så uppdateras det alltid där om ett avsnitt har utgått.

 • Ännu en Mikael

  Röstat. Självklarhet att rösta på er. Håller med min namnkompanjon, vill ju höra radio oftare. Förstår dock situationen med familj.

  Ni får ha familjen som sidekicks annars! :)