by • 4 februari, 2009 • NyheterComments (3)302

Rulla apor gratis på din iPhone.

super-monkey-ball_02Spelutgivaren och tillika spelutvecklaren SEGA, som varit App store troget sedan premiären har nu lagt ut en gratisversion av deras mest sålda iPhone/iPod Touch spel, Super Monkey Ball.

Spelet går i korthet ut på att rulla en boll innehållandes en apa genom banor som är fyllda med hinder. Skillnaden mellan gratisversionen och fullversionen är som väntat ett bantat urval av banor, i gratisversionen är dom tre till antalet.

Det rekommenderas verkligen att man laddar ner denna version av spelet innan man lägger ut de 55kr som spelet kostar, då styrningen fått en heldel negativ kritik och inte passar alla. Själv har jag stora problem att navigera apan genom de hundratio banor som fullversionen innehåller.

För att ladda ner spelet klickar du HÄR!

 • Pontus

  Detta var den första appen jag köpte i AppStore. Riktigt snyggt är det. Samma sak här med styrningen. Efter ett tag var det dock inga större problem. Kul är det med

 • Peter

  Göttigt. Skall tanka ner på direkten. Om det funkar riktigt bra kan man ju köpa hela spelet

 • Peter

  Nu har jag laddat ner och testat. Det var väldigt kort och jag kan inte säga att jag är jättenöjd faktiskt. Styrningen känns lite för oprecis men det kanske är något man vänjer sig vid.
  Fast grafiken är riktigt snygg för att vara till IPod