by • 2 december, 2014 • NyheterComments (4)1883

RunKeeper integreras med Hälsa

För inte så länge sedan uppdaterades RunKeeper med tidtagningsläge för inomhusaktiviteter och detta har nu förbättrats med en knapp på startskärmen som gjort det lättare att byta mellan tidtagning och GPS-läge.

En större nyhet i denna uppdatering är annars att RunKeeper nu kan prata med Apples Hälso-app i iOS 8 och synka träningspass och även få information tillbaka.

Appen fick också för stöd för SMS Audio BioSport hörlurar med en inbyggd optisk sensor som kontinuerligt mäter din puls när du lyssnar på musik under träningspasset.

Slutligen så stöds sportklockor från Timex Ironman Run x50+ så du kan se träningsinformation direkt på handleden medan din telefon ligger kvar i fickan

RunKeeper för iPhone är gratis i App Store och kan användas kostnadsfritt för att hålla koll på din träning men innehåller köp inuti appen för olika träningsprogram om man vill ta hjälp av dessa.

[related]Mer om RunKeeper[/related]

 • Anton G.

  Är det någon som fick integrationen att fungera? Jag till och med installerade om RunKeeper app. Tipsa!

 • TianZhu

  Just de här som är problemet med telefonen och fitnessappar + fitness klockor.

  ”Slutligen så stöds sportklockor från Timex Ironman Run x50+ så du kan se träningsinformation direkt på handleden medan din telefon ligger kvar i fickan”
  Om jag endå har med mig telefonen och den ligger i fickan så kan jag lika väl titta på den. Eller inomhus titta på löpbandets info. När jag tränar vill jag bort med så mycket övervikt (punchline!) som möjligt, så en klocka eller en telefon, absolut inte båda.

 • Andreas Nilsson

  Fungerade utan problem för mig. Du aktiverar i RunKepper i inställningar -> Appar, tjänsts och enheter.

 • Anton G.

  Tack!