Övrigt

Rykte: Bilder och ritningar på iPad mini

mini_rykte

Enligt bloggen 9to5Mac som fått in en rad tips de senaste veckorna ska den ryktade kommande mindre modellen av iPad med en skärm på 7.85 tum mera lika en stor iPod touch än en mindre kopia av iPad. På illustrationen ovan ser man hur ramen på sidorna i porträttläge är mycket smalare än på iPad. Ritningarna nedan från Think iOS tyder också på detta.

mini_rykte_ritning

Om ramen på sidorna blir tunnare kan man fråga sig om en iPad mini blir svårare att hålla. Men förmodligen blir den betydligt lättare än iPad är idag om man håller den mer som en iPod touch/iPhone som har just tunnare ram på sidorna.

Mycket tyder också på att iPad mini kommer få kameror på både fram och baksidan om man ska tro dessa bilder. Fram nog en självklarhet för Facetime.

mini_rykte_cover

mini_rykte_plate

På bilden på baksidan ovan ses också hål för sim-kort vilket tyder på att det kommer en variant med 4G och kanske har vi tur och faktiskt får 4G här i Sverige och inte bara 3G som det i praktiken är idag.

Som vanligt får ni ta dessa rykten med en nypa salt men den börjar bli väldigt mycket rök utan eld nu. Läs också “Thinking This iPad Mini Thing Even Througher” av John Gruber på Daring Fireball som går igenom vad han tror om en iPad mini och är en fortsättning av hans tidigare inlägg “Let’s Try to Think This iPad Mini Thing All the Way Through“.

Läs mer

Populärt i bubblan idag

Inga inlägg!